Beleidsmedewerker/ fondsenwerver (24-32 uur)

 

In 2020 kent Nederland zes vaste locaties van MON€Y SCHOOL. Ben jij onze Beleidsmedewerker die dit mede mogelijk maakt? 

 

Als Beleidsmedewerker houd je je bezig met beleidsontwikkeling, fondsenwerving/ subsidiewerving en relatiebeheer op het dossier Armoede, Schulden, Talentontwikkeling en Onderwijs. Je adviseert en ondersteund de directeur, de coördinator en onderwijskundige over de volle breedte. Je zorgt voor aanhechting van actuele vraagstukken bij het concept MON€Y SCHOOL. Je zorgt voor beleidsadviezen die aansluiten bij recente ontwikkelingen binnen de domeinen en een samenhangend geheel vormen met andere beleidsterreinen teneinde het concept te versterken. Je onderhoudt een landelijk en stedelijk, regionaal en multidisciplinair netwerk met ministeries, gemeenten, fondsen, bedrijven en maatschappelijke instellingen. Je bent verantwoordelijk voor goede afspraken en afstemming met de partners over de samenwerking. Je schrijft fondsen en subsidie aan en werkt het jaarverslag bij. Je werkt integraal, kijkt verder dan je eigen dossier en, bovenal, bent gedreven om MON€Y SCHOOL naar een hoger plan te tillen. 

 

Stichting Diversiteitsland kent ook programma’s t.b.v. de vitaliteit van migrantenouderen (eenzaamheid, activering) en de sociale binding van groepen door herdenkingen en vieringen (diversiteit). Deze functie is ook voor die programma’s van toepassing. De functie is voor 24-32 uur. Ingang in overleg.

 

Taken en verantwoordelijkheden:

-       Behalen van de financiële doelstellingen op basis van de vastgestelde begrotingen van Stichting Diversiteitsland (Subsidies aanvragen bij fondsen, bedrijven en overheden).

  • Het uitbouwen en verdiepen van huidige contacten met financiers. 

-       Het leveren van input van lange termijnbeleid van de organisatie (strategieplan/beleidsplan). Voert hiervoor overleggen met externen, financiers, partners op stedelijk en landelijk niveau.

-       Werkt beleidsonderwerpen en projectaanvragen uit die bijdragen aan de verbetering van de positionering van de organisatie;

-       Ondersteunt de directeur bij het voorbereiden en ontwikkelen van visie en beleid;

-       Draagt bij aan de interne en externe communicatie en draagt bij aan symposia etc.

-       Levert een bijdrage aan jaarverslagen en werkplannen.

  • (Tussentijdse en jaarlijkse) inhoudelijke en financiële rapportages zullen door de overige leden van het de MT tijdig worden aangeleverd. Beleidsmedewerker bereidt inhoudelijke rapportages voor met onderwijskundige, checkt en controleert de rapportages. Zij onderhoudt de contacten met de financiers aangaande verantwoordingen/rapportages. 

 

Jouw ideale profiel: 

  • 5 – 10 jaar werkervaring in een fondswervende en/of commerciële functie. 

  • Commercieel en creatief denkvermogen met oog voor het te behalen resultaat. 

  • Administratief en organisatorisch sterk. 

  • Cijfermatig sterk en analytisch vaardig. 

  • Netwerker die makkelijk kan schakelen en zich presenteren op verschillende niveaus in bedrijven en organisaties 

  • Een doortastende en sensitieve persoonlijkheid die sociale en zakelijke belangen weet te verbinden. 

  • In staat om autonoom te denken, creatief en strategisch. 

  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. 

Geboden wordt: 

Diversiteitsland is een groeiende, professionele en informele organisatie. Je komt te werken binnen een enthousiast gedreven team, lid MT en grote groep enthousiaste vrijwilligers. Er is grote mate van vrijheid en zelfstandigheid om de werkzaamheden zelf in te delen; de fondsenwerver werkt op kantoor in Amsterdam (en in overleg vanuit huis).  Je werkt samen met gedreven collega’s die de ambitie delen om de positie van Stichting Diversiteitsland verder uit te bouwen en de gezamenlijke visie uit te dragen. 

Aangeboden wordt een aanstelling van een jaar. Afhankelijk van de bedrijfsresultaten is er mogelijkheid tot langdurige (betaalde) aanstelling. Salaris 2600-3100 (32u) en er is reiskostenvergoeding. 

Meer informatie over Diversiteitsland vindt u op de website www.diversiteitsland.nl.

Voor meer informatie over de inhoud van het werk en de sollicitaties kan verstuurd worden naar dhr. Salih Türker, directeur Diversiteitsland (06-19387466) of s.turker@diversiteitsland.nl