Nieuwjaarsborrel, 10 jaar Diversiteitsland

30 Januari 2018, 16.00 - 17.30 uur. Locatie Kantoor, Timorplein 29.

Stichting Diversiteitsland gelooft dat wanneer menselijke kracht benut wordt, de persoonlijke- en maatschappelijk positie van mensen met een kwetsbare sociaaleconomische positie versterkt kan worden. Hierdoor kunnen mensen weer op eigen kracht deelnemen.

In Amsterdam werken we aan de vermindering van blokkedes die mensen ervaren wanneer ze willen deelnemen aan de samenleving. Dit doen we vanuit onze progamma's MON€Y SCHOOL en de Turkse Ouderenraad. We zijn samen een heel eind op weg.

Ik nodig je van harte uit om het glas te heffen op de voortzetting van onze samenwerking, die zo essentieel is voor de voortzetting van de ontmoeting en participatie van mensen. Laten we elkaar vooral inspireren en stimuleren om van 2018 een succes te maken.

Salih Türker - Oprichter en Directeur

Uitgelichte berichten