Ter ere van Wereld Alzheimer Dag nodigen Alzheimer Nederland en Diversiteitsland mantelzorgers en vrijwilligers uit voor het Alzheimer (na)zomerconcert op dinsdag 21 september.

Het feestelijke concert vindt plaats op het Timorplein in de Indische buurt in Amsterdam Oost van 14:30 – 17:00 uur. Na een succesvolle editie in 2020 gaan we er dit jaar weer een mooi muzikaal feest van maken met optredens van theater Veder, Mehmet Polat en Drumband kids van Oost. We geven deze dag extra aandacht aan dementie. 

Coronamaatregelen
We vragen je ter plekke om een gezondheidsverklaring in te vullen. Er zijn zitplaatsen beschikbaar op 1,5 meter afstand. 

Bent u er ook bij?
Vanwege de coronamaatregelen zijn er beperkte plekken. Aanmelden is verplicht en kan via s.turtker@alzheimervrijwilligers.nl 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Deel dit bericht!
Recent Comments
  Nog niet uitgelezen?

  Bekijk meer!

  Activities
  Vitale Ouderenraad

  Alzheimer Theehuis

  Het Alzheimer Theehuis is een maandelijkse bijeenkomst voor mensen met dementie, hun naasten, en belangstellenden met een niet-westerse achtergrond.

  Lees verder »
  Activities
  Vitale Ouderenraad

  Levenskunst Academie

  Veel ouderen met een migratieachtergrond hadden in hun jeugd niet de gelegenheid om verder te leren. Bij de Levenskunst Academie krijgen de ouderen alsnog de kans om kennis en vaardigheden te verwerven met betrekking tot door henzelf gekozen onderwerpen.

  Lees verder »
  KUNST VERBINDT
  Activities
  Vitale Ouderenraad

  KunstVerbindt

  Tijdens de Levenkunst Academie lessen en tijdens de Alzheimer Theehuis bijeenkomsten is er aandacht voor kunst en cultuur. Zowel informatief als zelf kunst en cultuur “maken” Daarnaast worden in samenwerking met Alzheimer Nederland afd. Amsterdam kunstworkhops georganiseerd voor de deelnemers aan deze bijeenkomsten.

  Lees verder »