12,5 jaar Diversiteitsland!

Nu 12,5 jaar na de oprichting van Diversiteitsland door Salih Türker heeft de Stichting veel jongeren en ouderen verrijkt met culturele, informatieve en fun activiteiten.

8 april 2021 – 1 januari 2021

In april 2008 richtte Salih Türker Diversiteitsland op. Net na zijn studie na de moord op Theo van Gogh zag hij dat buurtbewoners meer en meer tegen over elkaar kwamen te staan. Tijdens zijn studie en door persoonlijke ervaring wist hij dat dialoog de oplossing was. Hij begon met het organiseren van diverse activiteiten voor jongeren, vrouwenemancipatie en veel meer. Het komende half jaar staat in het teken van 12,5 jaar en halen we mooie herinneringen met elkaar op!

En…. Diversiteitsland wordt in een nieuw jasje gestoken vanaf vandaag. Hou onze sociale media kanalen in de gaten. Binnenkort lanceren we ook onze nieuwe website. Laat ons weten wat je ervan vindt.

Lees hier de nieuwsbrief voor meer informatie over de extra feestelijke activiteiten die de komende tijd zullen plaatsvinden.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share this post
Nog niet uitgelezen?

Bekijk meer!

Diversiteitsland
Diversiteitsland

10 jaar Diversiteitsland!

Diversiteitsland bestaat 10 jaar! Tijd voor een feestje om 2018 goed te beginnen. In Amsterdam-Oost (waar Diversiteitsland ontstond) wordt 30 januari een middag vol verrassingen…

Lees verder »
Diversiteitsland
Diversiteitsland

Nieuw! Jaarmagazine

Benieuwd wat het Diversiteitsland team dit door COVID uitdagende jaar deed om het leven van jong én oud te verrijken?

Lees verder »