Vitale Ouderenraad op TV

Verschillende vrouwen en meiden uit Amsterdam Oost – allen met een hart voor de buurt – vertelden bij de Indische Buurt TV op Internationale Vrouwendag wat ze doen, bezighoudt en wensen. Waaronder ook onze coördinator van de Vitale Ouderenraad, Sarah! Met: Lillian Sinester, Moona Jebari, Sarah van Ree, Ouarda el Morbabet, Gabriella Gomes, Moes Wil jij weten hoe de senioren van de Vitale Ouderenraad mentaal en fysiek fit blijven tijdens COVID-19? Bekijk haar verhaal vanaf minuut 11. Wil je meer weten, lees dan over HET JAAR VAN… in ons Diversiteitsland JAARMAGAZINE.

(Bron: Invloed met Impact Oost, IVAO Internationale Vrouwendag 8 maart 2021.)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Deel dit bericht!
.
    Nog niet uitgelezen?

    Bekijk meer!

    Activities
    Vitale Ouderenraad

    Alzheimer Theehuis

    Het Alzheimer Theehuis is een maandelijkse bijeenkomst voor mensen met dementie, hun naasten, en belangstellenden met een niet-westerse achtergrond.

    Lees verder »
    Activities
    Vitale Ouderenraad

    Levenskunst Academie

    Veel ouderen met een migratieachtergrond hadden in hun jeugd niet de gelegenheid om verder te leren. Bij de Levenskunst Academie krijgen de ouderen alsnog de kans om kennis en vaardigheden te verwerven met betrekking tot door henzelf gekozen onderwerpen.

    Lees verder »
    Activities
    Vitale Ouderenraad

    Herdenkingen en vieringen

    Jaarlijks organiseren wij bijeenkomsten rondom herdenking- en vieringen waarbij de focus ligt op het stimuleren van een interculturele dialoog. Wij geloven dat door mensen met verschillende

    Lees verder »