Vitale Ouderenkoor zingt

Herdenking Slag bij Gallipoli.

Voor de herdenking van de Slag bij Gallipoli, vandaag op 18 maart, heeft het Vitale ouderenraad-koor een lied ingezongen. Een groot deel van de deelnemers van de Vitale Ouderenraad deelt hun Turkse achtergrond. 

Turkije herdenkt de Slag om Çanakkale (Gallipoli), welke 106 jaar geleden plaatsvond op 18 maart 1915 op het Ottomaanse schiereiland. In Turkije wordt de slag gezien als een beslissend moment naar de oprichting van de Republiek Turkije. 

Beluister en kijk nu naar ‘Çanakkale Türküsü’!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Deel dit bericht!
.
  Nog niet uitgelezen?

  Bekijk meer!

  Activities
  Vitale Ouderenraad

  Alzheimer Theehuis

  Het Alzheimer Theehuis is een maandelijkse bijeenkomst voor mensen met dementie, hun naasten, en belangstellenden met een niet-westerse achtergrond.

  Lees verder »
  Activities
  Vitale Ouderenraad

  Levenskunst Academie

  Veel ouderen met een migratieachtergrond hadden in hun jeugd niet de gelegenheid om verder te leren. Bij de Levenskunst Academie krijgen de ouderen alsnog de kans om kennis en vaardigheden te verwerven met betrekking tot door henzelf gekozen onderwerpen.

  Lees verder »
  Activities
  Vitale Ouderenraad

  Herdenkingen en vieringen

  Jaarlijks organiseren wij bijeenkomsten rondom herdenking- en vieringen waarbij de focus ligt op het stimuleren van een interculturele dialoog. Wij geloven dat door mensen met verschillende

  Lees verder »