Landelijk Money Symposium

Op 16 april de Dag van de Stem organiseerde Money School haar jaarlijkse Landelijke Money Symposium. Dit jaar stond de kracht van ervaringsdeskundigheid en het belang van het delen van geldverhalen centraal om de vicieuze cirkel van armoede te doorbreken.​​

 • Hakim Laajil deelde geldverhalen en cijfers vanuit de Gemeente Amsterdam.
 • Hans Spekman (directeur Jeugdeducatiefonds) en Sandra Doevendans (auteur Schone Lei) vertelden hoe zij hun ervaring met armoede in de praktijk inzetten voor kansengelijkheid van kinderen en jongeren.
 • Salih Türker (directeur Diversiteitsland) opende feestelijk de Diversiteitsland campagne rond het 12,5 jarig jubileum en prees de Money School successen.
 • Het programma werd omlijst door SPOKEN WORD van Atta de Tolk. Bekijk hier zijn Spoken Word!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share this post
Recent Comments
  Nog niet uitgelezen?

  Bekijk meer!

  Activities
  Money School

  GELDLESSEN 8-18 jaar

  Money School is bestemd voor jongeren tussen de 8 en 18 jaar. Het lesprogramma is afgestemd op de leeftijd. Bij iedere leeftijd ligt de focus op een ander financieel aspect. Elke jongere uit Amsterdam en daarbuiten kan er aan meedoen.

  Lees verder »
  Activities
  Money School

  MON€Y SYMPOSIUM

  Als Landelijk Kennis Punt organiseert Money School jaarlijks een Geld Symposium met haar partners, deelnemers, financiers en ervaringsdeskundigen om door kennis te delen de vicieuze cirkel rond armoede te doorbreken.

  Lees verder »
  Activities
  Money School

  MON€Y CHALLENGES

  Wil je leren hoe jij rijk kunt worden? Speciaal voor jou (en je vrienden) hebben we leuke challenges bedacht die je samen op school kunt doen, maar ook alleen thuis. Extra handig tijdens lock-down.

  Lees verder »