Benieuwd wat het Diversiteitsland team dit door COVID uitdagende jaar deed om het leven van jong én oud te verrijken? Lees het hier in ons online JAARMAGAZINE 2019-2020.

Het thema van het Diversiteitsland magazine is “Nu ook digitaal!” Dankzij dit jaar belandde onze digitale ambitie namelijk in een stroomversnelling. Verder blogt bijvoorbeeld bijzonder hoogleraar Tineke Fokkema over haar de-wereld-een-beetje-beter-maak telefoongesprekken tussen haar en haar vrienden. Natuurlijk, vind je ook een overzicht van de activiteiten die we het afgelopen jaar hebben ondernomen met Money School en de Vitale Ouderenraad.

Het Diversiteitsland team wil iedereen bedanken die dit jaar mede mogelijk heeft gemaakt!

Lees het magazine hier!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share this post
Recent Comments
  Nog niet uitgelezen?

  Bekijk meer!

  Activities
  Money School

  GELDLESSEN 8-18 jaar

  Money School is bestemd voor jongeren tussen de 8 en 18 jaar. Het lesprogramma is afgestemd op de leeftijd. Bij iedere leeftijd ligt de focus op een ander financieel aspect. Elke jongere uit Amsterdam en daarbuiten kan er aan meedoen.

  Lees verder »
  Activities
  Money School

  MON€Y SYMPOSIUM

  Als Landelijk Kennis Punt organiseert Money School jaarlijks een Geld Symposium met haar partners, deelnemers, financiers en ervaringsdeskundigen om door kennis te delen de vicieuze cirkel rond armoede te doorbreken.

  Lees verder »
  Activities
  Money School

  MON€Y CHALLENGES

  Wil je leren hoe jij rijk kunt worden? Speciaal voor jou (en je vrienden) hebben we leuke challenges bedacht die je samen op school kunt doen, maar ook alleen thuis. Extra handig tijdens lock-down.

  Lees verder »