Challenges & (t)huiswerkhulp

Nieuw! Thuiswerkmaatjes en challenges. Ook onze kinderen zitten thuis. Online werken, vanuit huis lessen volgen. Van de één op de andere dag was het een feit. Echt een sterk staaltje omdenken voor docenten maar ook voor de kinderen en ouders!

Als Money School willen wij heel graag in contact blijven met onze kinderen, partners en ouders en daarom denken we mee. In gesprek met iedereen die ons programma afneemt en doceert, met partners en kinderen hebben we de volgende opzet bedacht.

Nieuw! En we lanceren vanaf 2 april (T)Huiswerkmaatjes!

De werkbladen (klik hier voor de link) zijn een frisse afwisseling op het reguliere schoolwerk. Leuke opdrachten, die kinderen eenvoudig thuis kunnen maken.

Onze (T)Huiswerkmaaktjes (klik hier voor meer informatie)kan je inzetten om jezelf of je zoon of dochter te helpen met huiswerk maken, plannen etc.

Heb jij nog een leuk idee of wil je meewerken aan het digitaal maken van onze materialen, mail ons gerust.

Tot later.

Hartelijke groet,
Team Money School

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share this post
Recent Comments
  Nog niet uitgelezen?

  Bekijk meer!

  Activities
  Money School

  GELDLESSEN 8-18 jaar

  Money School is bestemd voor jongeren tussen de 8 en 18 jaar. Het lesprogramma is afgestemd op de leeftijd. Bij iedere leeftijd ligt de focus op een ander financieel aspect. Elke jongere uit Amsterdam en daarbuiten kan er aan meedoen.

  Lees verder »
  Activities
  Money School

  MON€Y SYMPOSIUM

  Als Landelijk Kennis Punt organiseert Money School jaarlijks een Geld Symposium met haar partners, deelnemers, financiers en ervaringsdeskundigen om door kennis te delen de vicieuze cirkel rond armoede te doorbreken.

  Lees verder »
  Activities
  Money School

  MON€Y CHALLENGES

  Wil je leren hoe jij rijk kunt worden? Speciaal voor jou (en je vrienden) hebben we leuke challenges bedacht die je samen op school kunt doen, maar ook alleen thuis. Extra handig tijdens lock-down.

  Lees verder »