In verband met het Corona virus zijn tot 6 april, de lopende Money School activiteiten bij onze partners stop gezet.

Wij hopen medio juni weer publiek met onze activiteiten door te kunnen gaan. Net als iedereen volgen wij de regels en richtlijnen van de overheid. Achter de schermen werken wij hard door aan het vernieuwen van ons programma, het maken van plannen en de planning voor het komende jaar en aan de ontwikkeling van alternatieve lessen in deze nieuwe situatie.

Houd onze website in de gaten. Hier informeren wij u over onze ontwikkelingen.

Zijn er nu vragen, mail ons gerust op mieke@themoneyschool.nl

Hartelijke groet,

Team Money School

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share this post
Recent Comments
  Nog niet uitgelezen?

  Bekijk meer!

  Activities
  Money School

  GELDLESSEN 8-18 jaar

  Money School is bestemd voor jongeren tussen de 8 en 18 jaar. Het lesprogramma is afgestemd op de leeftijd. Bij iedere leeftijd ligt de focus op een ander financieel aspect. Elke jongere uit Amsterdam en daarbuiten kan er aan meedoen.

  Lees verder »
  Activities
  Money School

  MON€Y SYMPOSIUM

  Als Landelijk Kennis Punt organiseert Money School jaarlijks een Geld Symposium met haar partners, deelnemers, financiers en ervaringsdeskundigen om door kennis te delen de vicieuze cirkel rond armoede te doorbreken.

  Lees verder »
  Activities
  Money School

  MON€Y CHALLENGES

  Wil je leren hoe jij rijk kunt worden? Speciaal voor jou (en je vrienden) hebben we leuke challenges bedacht die je samen op school kunt doen, maar ook alleen thuis. Extra handig tijdens lock-down.

  Lees verder »