Jaarverslag 2017

Een spannend jaar voor de Turkse Ouderenraad.

Het afgelopen jaar was extra spannend voor de Turkse Ouderenraad, omdat er veel nieuwe ontwikkelingen plaatsvonden. Het activiteitenaanbod is veranderd, er zijn samenwerkingen gestart waaruit nieuwe partners zijn voortgekomen en er is een nieuwe activiteitenlocatie gevonden. Sinds 2017 is de Turkse Ouderenraad actief in de Indische Buurt (Amsterdam-Oost). Het streven is om in 2018 uit te breiden naar de Van der Pekbuurt (Amsterdam- Noord) en de Westerparkbuurt (Amsterdam-West).

In dit jaarverslag hopen we inzicht te geven in de activiteiten, de hoogtepunten en de ontwikkeling van het team. De Turkse Ouderenraad kijkt uit naar een succesvol 2018.

Het volgende jaarverslag zal worden gebaseerd op een schooljaar. In september 2019 staat het eerstvolgende jaarverslag op de agenda, met gegevens over het schooljaar 2018-2019. In de tussentijd kunnen jullie ons volgen via de nieuwsbrief, op Facebook of op onze website.

Klik hier om het jaarverslag te lezen.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Deel dit bericht!
Recent Comments
  Nog niet uitgelezen?

  Bekijk meer!

  Activities
  Vitale Ouderenraad

  Alzheimer Theehuis

  Het Alzheimer Theehuis is een maandelijkse bijeenkomst voor mensen met dementie, hun naasten, en belangstellenden met een niet-westerse achtergrond.

  Lees verder »
  Activities
  Vitale Ouderenraad

  Spreekuur

  Heeft u een juridische, algemeen maatschappelijke of financiële vraag maar weet u het antwoord daarop niet te vinden? Dan kunt u geheel kosteloos terecht bij de Spreekuren van de Vitale Ouderenraad.

  Lees verder »
  Activities
  Vitale Ouderenraad

  Levenskunst Academie

  Veel ouderen met een migratieachtergrond hadden in hun jeugd niet de gelegenheid om verder te leren. Bij de Levenskunst Academie krijgen de ouderen alsnog de kans om kennis en vaardigheden te verwerven met betrekking tot door henzelf gekozen onderwerpen.

  Lees verder »