Alzheimer Theehuis 2018

In 2018 gaan we met veel enthousiasme door met het Alzheimer Theehuis. De data zijn 16 JAN. – 6 FEB. – 6 MAA. – 3 APR. – 1 MEI. 2018 (13.30 uur-16.00). De nieuwe locatie in 2018 is de Openbare Bibliotheek (OBA) Javaplein 2. Lees verder voor meer info over dementie en migranten. Klik hier voor de flyer en op de afbeelding voor de Turkse flyer.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Deel dit bericht!
Recent Comments
  Nog niet uitgelezen?

  Bekijk meer!

  Activities
  Vitale Ouderenraad

  Alzheimer Theehuis

  Het Alzheimer Theehuis is een maandelijkse bijeenkomst voor mensen met dementie, hun naasten, en belangstellenden met een niet-westerse achtergrond.

  Lees verder »
  Activities
  Vitale Ouderenraad

  Spreekuur

  Heeft u een juridische, algemeen maatschappelijke of financiële vraag maar weet u het antwoord daarop niet te vinden? Dan kunt u geheel kosteloos terecht bij de Spreekuren van de Vitale Ouderenraad.

  Lees verder »
  Activities
  Vitale Ouderenraad

  Levenskunst Academie

  Veel ouderen met een migratieachtergrond hadden in hun jeugd niet de gelegenheid om verder te leren. Bij de Levenskunst Academie krijgen de ouderen alsnog de kans om kennis en vaardigheden te verwerven met betrekking tot door henzelf gekozen onderwerpen.

  Lees verder »