Heeft u een juridische, algemeen maatschappelijke of financiële vraag maar weet u het antwoord daarop niet te vinden? Dan kunt u geheel kosteloos terecht bij de Spreekuren van de Vitale Ouderenraad.

Dit spreekuur vindt ieder week plaats na afloop van de Levenskunst Academie op woensdagen. De spreekuren worden in samenwerking met HvA studenten verzorgd die onder begeleiding staan van professionals. Hierdoor krijgt u altijd een vakkundig advies. Daarnaast werken we nauw samen met organisaties in de wijk waardoor zij u zeer gericht kunnen doorverwijzen. U kunt bij ons terecht voor Juridisch, Algemeen Maatschappelijk of Financieel Spreekuur.

Wanneer: Iedere woensdag om 12.30 uur (na afloop van de Levenskunst lessen)

Locatie: Meevaart, Balistraat 48A, Amsterdam Oost

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Deel dit bericht!
Recent Comments
  Nog niet uitgelezen?

  Bekijk meer!

  Activities
  Vitale Ouderenraad

  Alzheimer Theehuis

  Het Alzheimer Theehuis is een maandelijkse bijeenkomst voor mensen met dementie, hun naasten, en belangstellenden met een niet-westerse achtergrond.

  Lees verder »
  Activities
  Vitale Ouderenraad

  Spreekuur

  Heeft u een juridische, algemeen maatschappelijke of financiële vraag maar weet u het antwoord daarop niet te vinden? Dan kunt u geheel kosteloos terecht bij de Spreekuren van de Vitale Ouderenraad.

  Lees verder »
  Activities
  Vitale Ouderenraad

  Levenskunst Academie

  Veel ouderen met een migratieachtergrond hadden in hun jeugd niet de gelegenheid om verder te leren. Bij de Levenskunst Academie krijgen de ouderen alsnog de kans om kennis en vaardigheden te verwerven met betrekking tot door henzelf gekozen onderwerpen.

  Lees verder »