Alzheimer zomerconcert

Elk jaar wordt het seizoen van het Vitale Ouderenraad feestelijk afgesloten met het Alzheimer Zomerconcert.

Muziek verbindt. De deelnemers van de Vitale Ouderenraad scoren de off-en online muzieklessen altijd erg hoog. Daarom organiseert de Vitale Ouderenraad met partners Alzheimer Nederland (Afdeling Amsterdam) en de Gemeente Amsterdam  jaarlijks een Zomerconcert ter afsluiting van het seizoen.

Het Zomerconcert zorgt voor afleiding, verbinding, nieuwe ontmoetingen en ontspanning voor ouderen, mantelzorgers en mensen die te maken hebben met dementie. Zij hebben in 2020-2021 veel live contacten moeten missen. We zijn dankbaar dat gezien de versoepeling vaan de beperkende maatregelen het weer mogelijk is om met in achtneming van de RIVM regels, elkaar live te ontmoeten en zo ook het Zomerconcert (in het najaar 2021) kan doorgaan. 

De senioren kunnen fysiek of via Facebook bij het Zomerconcert aanwezig zijn. Met het Zomerconcert beogen wij het gevoel van verbondenheid met en betrokkenheid bij de buurt en de bredere samenleving voor ouderen te versterken. 

Wilt u samenwerken? Neem dan contact op via info@diversiteitsland.nl

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Deel dit bericht!
Recent Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Nog niet uitgelezen?

  Bekijk meer!

  Activities
  Vitale Ouderenraad

  Alzheimer Theehuis

  Het Alzheimer Theehuis is een maandelijkse bijeenkomst voor mensen met dementie, hun naasten, en belangstellenden met een niet-westerse achtergrond.

  Lees verder »
  Activities
  Vitale Ouderenraad

  Spreekuur

  Heeft u een juridische, algemeen maatschappelijke of financiële vraag maar weet u het antwoord daarop niet te vinden? Dan kunt u geheel kosteloos terecht bij de Spreekuren van de Vitale Ouderenraad.

  Lees verder »
  Activities
  Vitale Ouderenraad

  Levenskunst Academie

  Veel ouderen met een migratieachtergrond hadden in hun jeugd niet de gelegenheid om verder te leren. Bij de Levenskunst Academie krijgen de ouderen alsnog de kans om kennis en vaardigheden te verwerven met betrekking tot door henzelf gekozen onderwerpen.

  Lees verder »